Off topic: inredning

Jag har aldrig varit riktigt intresserad av inredning, men nu på senaste har jag verkligen börjat "drömma mig bort" på pinterest. Alltså, det finns så mycket man kan göra? 

Jag älskar allting som andas retro. Allt från kläder till inredning, till bilar och fina hus... Just nu vill jag sätta upp en hylla i köket, i den här färgen ovan. Hur kan man inte älska den här färgen? Våra skåpluckor i köket är målade gröna, och ser exakt ut som min farfar hade när jag var liten. Jag frågade hyresvärden om vi fick måla om, men nej. Så lösningen? Klister-plast-grej! Jag tänker vitt, och vissa i marmor. Det kommer bli så jävla bra. 
 
Min sambo hade ett projektarbete som han håller på att avsluta just nu. Han har gjort små lådor som man kan bygga ihop som man vill och göra en byrå. Sedan gjorde han tre större (som dom som hänger på väggen på bilden) som han ha oljat in och kommer hängas upp på väggen i vardagsrummet. Tycker det är lite coolt att han lyckades vara så trenskänslig utan att veta om det. 
 
Den här idén älskar jag. Ett färgglatt tema i ett hörn, hur häftigt? Just nu önskar jag verkligen att jag hade ett hus, att ha en speciell stil för varje rum, eller att ha ett färgtema i varje rum. Att skaffa hus är tyvärr en bit bort i livsplaneringen :-( Men jag vill bo lite avsides med kanske en mil från affär, och att ha ett eget gym hemma kanske? Nä nu ska jag inte försvinna iväg i tankarna...
 
Bara ja! Älskar tavlan, så mycket. Tycker också det är väldigt trivsamt med växter. Men jag kan aldrig hålla dom vid liv så värst länge, eller så äter mina katter upp dom... (Ändå envisas min sambo med dom där jäkla blommarna....)
 
Och lite smått och gott som jag vill pynta lägenheten med, JATACK. Varför har jag inte alla pengar i hela världen? *Frustrerad emoji*
 
Off topic | |
Upp