En lördag man egentligen bara dagdrömmer om

Ni vet hur jag är, en sann drömmare. Jag försvinner lätt in i mina dvalor av en drömbubbla innan jag somnar. Idag gjorde vi en jättefin utflykt och jag bestämde mig för att bara vara i ögonblicket. Det händer inte ofta, saker är sällan som man vill att dom ska vara. Men nog med det!
 
Startskottet tog vi på parkeringen då Johan skruvade fast sitt bakdäck, sådana kan vara bra att ha tänkte vi och fixade firren. Okej, han fixade sitt däck och jag stod otåligt bredvid. Efteråt stannade vi en sväng på Ica och köpte lite detaljer till picknicken.
 
Vi började cykla, och vi skulle ta en bakväg till en strand här i Vindelntrakten, mer kallad Abbortjärn, och jag hade inte gått den vägen sedan nionde klass... Många stopp och koll på google maps, eftersom vi skulle svänga in på en grusväg från 364:an. Johans ryggsäck gick nästan sönder av lasten! Haha så typiskt. 
 
Jag är fab idag och Johan fick agera fotograf under stoppet. Han har lärt sig att mata på med bilder än att bara ta en. Min lilla pojke börjar bli så dutti och stor. 
 
Jackan avlägsnades pågrund av sol, tror jag poserar medveten på detta sätt i den här bilden. Bra hållning, mystisk blick i marken. Typ. 
 
Vi kom fram till en as lång sandbacke, jag gick ner för halva och sedan kom denna jäkel. Jag gick såklart nedför hela backen, det var nästan störtlopp. Och Johan cyklade såklart nedför den. Önskar jag tagit mer bilder på backen, jag blev fan mörkrädd. 
 
Väl framme var det varmt i cirka noll sekunder, det blåste och solen var mest i moln men jag posade med min vattenmelon och min vattenmelon tröja såklart. Vi åt melon, drack kaffe, såg några ankor, åt scones och väntade på att solen skulle värma oss igen. 
 
Jag blev för kall för att vänta på solen så jag sprang runt lite, några engagerade sumosquats och jumpingjacks. Jag övade på att stå på händer med Johan, kom fram till att jag är ganska rädd för att hitta tyngdpunkten ensam och var lite feg... 
... så jag gick vidare till hjulning! Det tog några gånger innan jag vågade sparka ifrån lite mer ordentligt, och Johan fångade mina bästa moments på bild! Nog allt kan jag lära mig att hjula i sommar, ett av mina mål för beach-hittepå. 
 
Sedan cyklades det hem, vi såg lite på en serie och åt middag klockan fyra. Nu smälter vi mat as speaking, vi får se om jag aktiverar mig eller övertalar Johan att naturgodis sitter bra ikväll! I sommar önskar jag att jag får fler sådana dagar då jag tar tag i saker jag faktiskt vill göra och gör dom bra. 
 
Vardag | |
#1 - - Robex Lundgren:

finna bilder

Upp