Tre bra grejer hörrni!

På bild nummer ett ser ni hur jag sett ut de senaste dagarna, pigment primer, målade ögonbryn och sportbh. Orkar verkligen inte lägga tid på ansiktet när jag ska jobba
 
Har melodifestival-mys i soffan just nu! Musiken är väl inte alltid att hurra över, men lagom underhållande och det känns skönt att vara sådär töntigt svensk ibland ;-) Är ni nyfikna på mina tandpetare-snacks? Kommer upp ett inlägg imorgon om vad det är och hur man gör, så sjukt goda och bra med protein så håll utkik! Har jobbat de senaste dagarna och inte ens orkat mig till gymmet och därav lite frånvaro på bloggen. Men nu fann jag lugnet och kände för att kika in här. Några goda nyheter har jag i alla fall att dela med mig av! 
 
1. Fick mens idag! Den har varit sen som fan och jag hann ju tro att jag väntade barn eller någonting! Min mens är väldigt punktlig, men jag tror det kan ha varit stress som spelat in och mens är tecken nummer ett på att kroppen/huvudet funkar som det ska!
2. Fick mitt (första någontisin) lönebesked! Och det blev mer än vad jag trodde, däremot lägger jag undan pengarna. 
3. Var på gymmet idag, och krigade verkligen igenom passet då jag fick extrem huvudvärk. Kortade ner passet lite grann, men kändes skönt att gå hem igen. 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, jag vet att det är sent men kaffe är min tyngsta last som sagt ;-) Ha en fin kväll hörre ni ni!
Vardag | | Kommentera
Upp