Sunny saturdayEllo Amigos! 
Idag var det vårmarknad i lilla Vindeln, åt grillspett, chillade i solen och gick typ tio varv innan vi åt på en pizzeria. Beställde själv en kycklingtallrik, jisses vad mycket mat man får när man inte beställer en sallad? Hade helt glömt bort det och ville bara lägga mig ner efteråt. Hittade ingenting på marknaden men hittade en tunnare löparjacka på en affär faktiskt. Efteråt gick vi en långpromenad och jag testade springa litegrann, hann bli smygsvettigt i solen kan jag lova. 
Önskar solen kunde stanna nu men så är inte fallet, ganska deprimerande. Imorgon ska morsdag firas, ska se om jag bakar något innan vi far. Nåja, det var det. Godnattispiss.

Vardag | | Kommentera

Det flimmrar


Har köpt en superfab bh som mina bröst ramlar ut ur. Mätte förresten mina tuttar för någon dag sedan, har alltid haft C kupa, eller D. Men gjorde en uträkning, och ska tydligen ha B? Jag är i chock. Så jag beställde min nya bikini och är livrädd att den ska vara för liten... Jag skulle gärna ha små bröst, mina är ganska omständiga. 

Köpte även en ny sport-bh! Kul med en ny modell, alla mina har breda band och är utan pads. Hittills tycker jag om den! 

Har tränat en hel del tabata! Och dött medans och efteråt. Har börjat tycka om träningen, det går fort, känner verkligen att jag tar i allt vad jag har och är genomsvettig efteråt. Har inte styrketränat på snart två veckor. Vet inte varför faktiskt, men har köpt ett par nya träningsleggins som jag hoppas på ska funka som en morot ;-)

Är kär i det här citatet, mest för att ingen använder ordet "mustn't" idag. Blir mycket mysigare så. 

Rosa svampar var bäst, så nu slipper ni undra. 

Åt på Kina idag, och lyckades hålla mig borta från allt friterat. Gluten ni vet, och när något kokas i olja är det nog inte lika näringsrikt längre. Hehe. 

Vet att bloggen blir lidandes när min motivation ligger under nollstrecket, men jag är kvar! 
Vardag | | Kommentera

Latest

Här var det lite väl tomt tycker jag! Körde verkligen ner mig själv i slutet av förra veckan och ville kasta in handduken och inte komma tillbaka. På söndagen tog jag mig själv i kragen och drog ut mig själv och träffade människor och gamla vänner. Solen värmde även lite och tinade själen, nu är regn och rusk tillbaka men jag ligger i alla fall inte i sängen och gråter längre. Progresssssss. Nåja, lite bilder ska ni allt få från de senaste dagarna/det som är värt att berätta om. 
 
Grillning och brännboll nere vid älven, vi hade ingen bra boll så vi använde en frisbee. Som Johan lyckades kasta upp i två olika träd... Alltså den frisbeen steg bara högre, och högre, och högre... Helt ostoppbar, och ingenting man ska kasta under stress, tydligen. 
Fick ä-n-t-l-i-g-e-n mitt paket från Bodystore, älskar dess Questbars! Jag dör hundra gånger om i en evighet. Vet inte när jag ska testa chokladen, men inom kort!
 
Igår tillagade vi kyckling som marinerades med örter och olivolja, och till det serverades sötpotatis. Tror ni jag längtar efter lunchen eller vad? 
 
Imorgon ska jag följa med min syster in till Umeå, hon ska hämta ut sina glasögon. Och den meningen trodde jag aldrig att jag skulle skriva! Är lite avundsjuk, glasögon är så snyggt. Utöver det vill jag kika på träningskläder, och bikinitrosor. Kommer säkert bli mysigt. 
 
Vardag | | Kommentera
Upp