Återhämtning

Som vi alla vet är det viktigt att fylla på med protein, eller energi över huvudtaget efter ett träningspass (så musklerna inte bryts ner utan bryter ner maten du stoppar i dig istället). Jag brukade använda ett proteinpulver från Holostic men det tog slut lite väl fort så jag brukar äta en banan och sedan laga måltiden efteråt. Köpte denna mest bara för att ha något idag, innehållet i den är kanske inte det allra bästa (socker, till exempel) men blev faktiskt mätt efteråt och på så vis riktigt bra! Kanske mer lämpat för lördagsgodis dock, ;-) Hade tänkt beställa proteinpulver ikväll, och sedan göra egna "powerbars" utav det, tror det kommer bli riktigt nice!
 
Vardag | | Kommentera

Late lunch

Jag hade egentligen tänkt gymma innan jag ska åka iväg och jobba, men så tänkte jag: mat är gott och gjorde min glutenfria pizza. Det bästa är att göra en egen deg ofc som jag brukar göra, men blev lite lat och köpte färdiga igår. Har bara tomatpure och annanas (plus ruccola och socker/mjölk-fri bea) på pizzan, har börjat tycka ost är så överflödigt i det mesta.
Sedan så har jag klippt min lugg lite kortare, och kramat mig själv. Nu är jag nästan för mätt, men det är bra för vi ska gå och veckohandla alldeles strax ;-) Då slipper man vara ashungrig inne på affären, det måste vara det värsta jag vet. Det snöar fortfarande, tyvärr. Fast är inte förvånad, man bor trots allt i Norrland. 
 
Vardag | | Kommentera

Den sista mars

Älskar att tikei är så snabb med leverans! Deras miniralpuder äger, ni borde faktiskt testa.
 
Hej där!
Blev dålig uppdatering igår, jag veeet. Men ska försöka bättre mig på en jämn och fin uppdatering! Igår blev det både morgonpw och en kortare promenad på kvällen, tränade ben (tog mest i baksida lår denna gång) och städade en sväng. 
Idag vaknade jag innan tio, som tur är. Och jag gick på en av dom vidrigaste morgonpromenaderna, någonsin. Det var blött och jävligt.... Men även fast det var dåligt vägunderlag så var det skönt att röra på sig! Lyssnade på fitnesspodden om kroppsideal och "hur man får en stor rumpa! som verkligen är på tapeten just nu. Har ganska nyligen ätit frukost, så jag laddar upp inför mitt rygg/mage pass! Senare är det städjobb som gäller, och även veckohandling. Trevlig tisdag!
 
Vardag | | En kommentar
Upp