Underbart är tre - Tricep pulldown

Underbart är tre. (Eller var det fem?) En övning som jag kör under mina tricepsdagar! Gäller att spänna bålen när man går tyngre för att hålla sig kvar på marken haha. Jag brukar variera med att ha ett ben bakom, eller att stå med fötterna parallela och lite närmare stången, och lås överarmen så gott det går!
 

Goddagens! Jag tänkte skriva ett inlägg igår om att jag inte gjort något, men det kändes väldigt onödigt så jag struntade i den tråkiga biten. Idag började jag dagen med lite lätt yoga/stretch för att starta mig själv och det följdes av Mindful eating. Har ni testat det? Går mest ut på att lyssna tll kroppens signaler och känna efter vad kroppen vill ha. Ska testa för jag är jämt uppe i varv och slänger i mig maten.
Sedan har jag hållit hus på gymmet och kört mage+triceps, skönt att redan ha fått gjort det på förmiddagen kan jag lova! Skulle egentligen ha gjort tabata idag, men eftersom vi åker till stugan på torsdag (!!!) så har jag inget gym. Så passar på att styrketräna medans jag kan ;-)
 
Träning, Vardag | |
Upp