These are the days

Hejsan sötnosar!Det var ett tag sedan nu, två dagar sedan faktiskt. Jag hade tänkt visa er bilderna från helgen så ni förstår varför jag inte suttit ner här med er. Och vem älskar inte jättemycket bilder på bloggen? (varning för många fiskebilder)
Redan första kvällen vi kom fram tog vi ut båten på en sväng på sjön. Vi har sådan tur med sjön på bakgården, egen båt och ett skjul fullt med metspön. Däremot hade vi inte spänt fast det nya ankaret, och vi saknade myggmedel. Så jag rodde konstant runt på sjön så myggen inte skulle hunna ikapp, och stannade bara när Johan drog upp en fisk. Tänk om jag kunde förklara hur det känns där ute med båten med Johan mitt emot mig.
 
På midsommarafton handlade vi massor med mat, jag tränade tabata och sminkade mig innan dagen "startade". Och med startade menar jag fixa kransar och laga middagen. Vi brukar inte riktigt fira midsommar, väldigt skönt faktiskt. Högtider känns ofta väldigt överdrivna, det är ingen som egentligen vill fira men man "måste". Däremot kommer vi inte ifrån blomkransarna! Jag försökte mig på att göra en, men jag sög verkligen på det. Så min lillasyster var jättesnäll och gjorde en åt mig. Jag skar upp melon som tack. 
Se bara så somrig jag är! Och vad cool jag ser ut i kort hår. Känns riktigt bra. Och min söta pojkvän var väl inte helt nöjd med att vara med på bild. Nåja, jag blev nöjd med hans insats. 
 
Vi gick en promenad för att sluta tänka på att middagen var så långt borta, blir alltid så sen middag med min familj och jag typ hoppar på stället. Kvällssolen kom förbi och lyste fint upp hallen som jag gladeligen fotade. 
 
Sedan var det ä-n-t-l-i-g-e-n my time to shine. Jag hade bakat och förberett en superenkel och supergod rawfood paj! Jag valde att toppa pajen med rabarber från gården och extremt o-ekologiska jordgubbar. Gröten ni ser till höger är min "misslyckade" cashewgrädde. Jag måste ha haft i alldeles för lite vatten, för den skulle vara mer rinnig... Men den blev mer som jordnötsmör, jag lyckades alltså skapa cashewsmör. Det var i alla fall MAGISKT gott och toppade gröten med det dagen efter också. Receptet på dessa godingar kommer upp den här veckan, så håll utkik!
 
Vi kletade bäckenolja i ansikte och händer, jag slängde av finkläderna för att sedan avrunda en fin dag på sjön. Att se solen gå ned på sjön är en av dom mest magiska sakerna man kan uppleva. Enligt mig. Johan var missnöjd med sin fiskelycka. Men jag var lite rastlös också, kan ha att göra med det. Btw, jag äger på att ro och parkerar som en queen.
 
På lördagen for vi lite spontant till Storforsen, jag har varit där så många gånger att jag inte orkar ta bilder där längre (haha). Men googla. Väldigt fint där. Jag trodde det skulle vara molnigt så vi tog inte med någon picknick, men tji fick jag. Väldigt fint väder och jag gick bittert runt bland stenar och forsar. 
 
När vi kom hem körde jag tabata med MASSSOR av knort och mygg. Kul att dom även fastnade på bild (!) min syster var även med i två varv innan hon kastade in handduken och duschade. Jag blev tvungen att ta av mig tröjan för att vifta bort alla myggen, så skönt däremot. Att ha en gård att träna på och inte i vardagsrummet. Det gör så mycket skillnad. 
 
Efter en välbehövlig dusch åt jag melon och nötter på gräset. Med min favorit"läsk", alltså den är så sinnessjukt god! Dessutom är det koffeinfri, kan lätt bli för mycket koffein för mig på dagarna... Jordgubbar och rabarber kan väl aldrig slå fel? 
 
På söndagen packade vi, hjälpte mamma och pappa med lite grejer, och satt i solen innan vi började köra hem. Alltså SÅ tragiskt att det skulle bli äkta sommarvärme med massor av sol samma dag vi skulle hem. Satt med nedvevad ruta, sol i ansiktet och halvsov hela vägen hem. Johan försökte övertala mig att äta pizza med honom men jag åt massor av nötter istället och gjorde en fruktsallad istället.
Sommarstället gör så mycket gott för mig, hela kroppen slappnar av på helt andra sätt. Huvudet varvar ner, man tittar inte i spegeln tre gånger. Man bara mår. Är. Tur vi åker tillbaka om en månad och stannar en vecka. 
 
Bilder, Vardag | |
Upp