Sömnproblem, frid i yoga och dagens middag

Hej vänner! Mina sömnvanor blir bara värre, och värre. Något måste verkligen göras, typ nu. Kan verkligen inte somna om nätterna? Ska fan tvinga upp mig AS tidigt imorgon och då måste jag väl somna innan tolv? Eller. Så dygnar jag och ställer om på så vis. Inget av alternativen känns hälsosamma. Men vad fan ska man göra? Vill vara i bra form imorgon eftersom det är rygg som ska tränas och pull ups är inte att leka med. 
 
Sofia kom förbi en snabbis efter lunch, och vi försökte planera upp hur vi ska hinna hänga med Malin uppe i Piteå i sommar, inte lätt när alla jobbar hela tiden. När både hon och Johan farit hade jag yoga i vardagsrummet. Efteråt hamnar jag i sådan frid i mig själv, yoga är som balsam för själen och utmanar verkligen kroppens balans och fysik. Sedan blev det en lagom svettig PW i solen, var så trött i benen! Träningsvärken är inte att leka med, vill inte tänka på hur ihärdig den kommer vara imorgon...... Har även hunnit äta middag, lite tidigt kanske men är man hungrig och inte har något annat för sig så!
Tänk så grönt allting är, allting går så fort när det väl börjat här uppe. Och antagligen överallt annars i Sverige. Dom bästa sakerna här i världen är dom som inte riktigt går att beställa, styra, köpa... Sol och yoga. 
 
Dagens middag bestod av quinoa, lax, rödbeta, salladsmix och en Celsius. Päron är min favorit, men dom fanns inte när Johan skulle köpa </3. Önskar vi hade en balkong man kunde äta på sådana dagar, jag får nöja mig med halvöppna fönster och avgaser från bilarna. Vi har inte ens någon "utegård" man kan sätta sig ute på, minus med att bo centralt. 
 
Vardag | |
Upp