Pluggtankar

Var velande inför pass/id fotot och jobbade på sminket för länge. Slutade i alldeles för mörka ögonbryn. Aja. När jag skulle fixa id-handlingen gick det inte först för jag inte hade någon giltig, och jag ba meeeen därför jag ju HÄR. Nåja, eftersom min sambo och jag står på samma adress kunde han vidimera mig. Jag fick lätt panikångest när fotot skulle tas och jag gjorde den fulaste underskriften någonsin. Kommer fler gånger. 
 
Efteråt lugnade vi oss med havrelatte/havrecappucino på Buddah, och dom hade en uppsjö av ekologisk choklad. Denna goding kostade 39(!!) kronor. Känns bra att inga kidnappade barn dog i mitt namn i alla fall. Fanns även ett gulligt kärleksbrev inuti. 
 
Väl hemma så har jag smakat på min första popsicle! Gjorde den av en Celsius, lyckades också bryta av ett handtag i iver... Lite väl svårt att få ut dom tycker jag? Ska hålla utkik efter fler sorter. 
Jag är en väldigt spontan person, som ni säkert redan vet. Och min nya fixidé är att plugga till något inom hälsa/kost/träning. Men först på agendan är att plugga upp mina betyg, och naila högskoleprovet. Lättare sagt än gjort, men då har jag något att syssla med under hösten/våren. Känns väl inte jättelokande att plugga matte B IGEN. Men, det är för något bra. Fysioterapeut verkar väldigt intressant just nu, men jag håller ögon och öron öppna. 
 
Vardag | |
Upp