Personliga tränare som är svin

Jag är inte ensam när jag säger detta: Jag älskar att röra på mig och äta mat som min kropp tackar mig för. Jag älskar hur bra jag mår när jag är täckt av svett och kippar efter andan. Jag älskar att väcka kroppen med en stretch och jobbiga vinklar med yoga på morgonkvisten. Jag älskar också att äta choklad i soffan, jag älskar att äta pizza på nyårsdagen. 
 
Många (inklusive jag) är rädd för att gå till gymmet för att få en sned blick, ett fnittrande från ett tjejgäng eller någon främling som ska berätta för dig vad du gör fel. Jag brukar säga till mig själv och andra när det diskuteras att det är ingen som bryr sig om det, alla är för upptagna med sig själv! Vilket är sant. Dom dömer dig när dom ser dig på Frasses. 
 
Jag märker ofta att människor som är personliga tränare och/eller vältränade personer klankar ner på människor som är överviktiga. Kommentarer som "feta personer är ett samhällsproblem", "dom måste ju fatta att det är dåligt för dom", "det finns ingen som vill se ut sådär!" och "alla måste ju inte träna och äta rätt MEN...".
 Ja, jag fattar. Ni är utbildade till att hjälpa människor att komma i form, men det ger er inte rätten att försöka 'rädda' dom.
Jag hade en tid i mitt liv då jag var väldigt uppmärksam om hur andra såg ut, jag letade fel på andras yttre. Varför? För att jag var osäker på mig själv, för att jag inte tyckte om min spegelbild. Helt enkelt för att försöka höja mig själv. Som tur är fattade jag ganska snart galoppen och började jobba med mig själv istället. Varför äter jag såhär? Varför vill jag träna? Vad vill jag?
 
Låt folk göra exakt vad dom vill med sina kroppar, låt dom äta vad fan dom vill till lunch. Om dom inte vill se ut som dom gör, hittar dom en lösning. Det har inget med dig att göra. "Men dom är ett samhällsproblem, vill du att dina skattepengar ska gå ut på det?" Ja juste, överviktiga människor tappade sin fria vilja och mänskliga rättigheter för att du gick en utbildning om att få sina kunder att väga salladsblad. Jävla svin. 
 
En orkan kallad hälsa | |
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Gott!

Upp