Körsbär och bikini

Godmorgon! Imorse ringde klockan halv sju för mig, och förstod verkligen inte varför jag tvingade mig själv att boka en tvätttid så jävla tidigt. Så jag tog mig upp liiite senare (åtta) och när jag går ner med tvätten möts jag av ljudet från torktumlaren uppe på källartrappen. Morgontrött och en aningens konflikträdd står jag och försöker lyssna om det är någon där nere. Och då kommer denna kille och ber om ursäkt eftersom dom glömde tvätten nere igår, eller nåt. Nåja, sådant händer. Däremot är tvättstugan sjukt svinig, fasttorkat tvättmedel all over the place. 
 
Åt ändå en riktigt fin frukost, allting blir finare med körsbär. Tror jag. Ser ut så. En klassisk mugcake på morgonen, gjorde även en smoothie på sidan av. 
 
Och fick min bikini igår! Grön och skön. Juste, är brunhårig just nu. Vi får se om jag lessnar snart. Bikinin satt faktiskt bra, hur små bröst har jag fått egentligen? Inget mig emot. 
Nu måste jag slänga i nästa tvätt innan någon annan tar min tvättid igen. 
 
Vardag | |
#1 - - Karin:

Alltså.. jag måste bara säga det. Jag följer många träningsbloggar, men din är ändå min favorit. För du känns så äkta. Så mänsklig. Jag blir alltid glad när jag kommer in på din blogg. Undrar alltid vad för nytt du nu hittat på. Du åker inte på superdyra träningsresor till hawaii varannan vecka eller äter tusentals tillskott, tränar 7 dagar i veckan och har det superperfekta livet, utan du är Du. En alldeles unik och speciell människa, och det älskar jag med din blogg, att du framhäver det. Jag får alltid energi och känner mig hoppfull efteråt, därför att de framsteg du gör, all energi du pumpar ut och visar, vet jag är verklig. Vet jag är MÖJLIG. Du äger!

Svar: Men jisses, tack så himla mycket! :D blir väldigt glad och rörd av dina ord, vill verkligen framställa på bloggen att vara hälsosam inte ser likadant ut för alla! Tack så mycket för din kommentar, ger mig mer pepp att fortsätta <3
Tula Hansson

Upp