Glutenfria våfflor med chokladkräm

Utan socker, mjölk eller vetemjöl! Smakar såklart inte riktigt som vanliga härliga våfflor, men dessa är helt underbara! Perfekt till söndagsfrukosten (eller såklart vilken dag ni än önskar) Receptet är väldigt höftat, så prova er fram så ni får hur ni vill ha det! 
 
Våffelsmeten: 
Du behöver
En banan
En skvätt mandelmjölk
3 ägg
1 dl glutenfria havregryn
2-3 msk kokosolja
2 msk kakao
1 msk krossade linfrön
Mixa samman alla ingredienser, grädda dom i våffeljärn med kokosolja eller smör om ni vill. 
 
Chokladkrämen:
En banan
En halv avokado
2 msk kakao
1 msk acaipukver
Mixa samman alla ingredienser och ställ in i kylen innan den toppas på våfflorna! 
 
Mat&Recept | |
Upp