En legendarisk gröt på en Fredag

Flyger upp ur sängen, nästan, varje morgon. Antingen slänger jag mig över en gröttallrik, eller så slänger jag mig över yogamattan. Igår blev det ingen yoga för mig, så känner mig lite uppe i varv just nu. Känner ni igen er? Majoriteten av er har antagligen jobb så ni har det att vara stressad över, medan jag är stressad över... Vadå? 
 Gröttallriken idag kokades i sin vanliga ordning upp på spisen, men lite krossade linfrön och kokosolja. Jackie cirkulerade runt mina fötter och skrek efter uppmärksamhet. Gröten toppades med hallonsylt (köper den med sötningsmedel från Ica) mullbär och valnötter. SÅ gott, synd att valnötter (och alla andra nötter) är så farliga. 100 gram valnötter innehåller cirka 700 kalorier (!!!) Nu räknar jag inte kalorier, men det blir lätt en hel måltid om man fastnar i påsen, haha. 
 
Fick precis ett sms från Polisen också, för mitt IDkort är äntligen klart! Woho! Däremot, så innebär det att sitta i bilen till Lycksele i en timme, hämta ut det, och sen gå till tågstationen... Så försvann en hel eftermiddag med att bara sitta ner. Jag ska försöka stressa ner mig själv nu tills vi ska fara, så tränar jag när jag kommer hem istället. 
 
Vardag | |
Upp