En dag på stan

Jag hittade mitt smultronställe som jag älskar! Det heter Hälsokraft och är lite undangömt på Kungsgatan inne i Umeå. Dom säljer hälsogrejer, som Life. Och dom har fika också! Den nere i hörnet är en mintboll och tårtan är...
 
...tryffeltårta! Valde glass till också, båda är raw, sockerfri, glutenfri och mjölkfri. Förstår ni min extrema reaktion över detta? Jag kan fika på stan, som normala människor! Hit åker jag gärna igen, men köper kaffet på waynes ;-)
 
Sedan blev det en sväng på diverse affärer, blandannat denna outfit! Älskar både tröjan och kjolen, matcha olika mönster känns verkligen vågat hehe. Säger hon som alltid har sneakers på sig, tillsammans med leggins. Köpte även en gul ASCOOL jacka. GUL. Jag känner mig så häftig nu. Bild kommer. Och det bästa av allt: på secondhand. Massor av kärlek till second hand. 
 
Sedan blev det middag på Mix! Jag valde oxfilé, och Johan en pizza (??). Fick massor av potatis till, som jag inte orkade äta... Men fan så gott det var! 
 
Efteråt blev det bio, en vaniljlatte från Waynes, och fastna lite i biltraffiken. Garanterat bästa dagen jag haft på läääänge. 
 
Bilder, Vardag | |
Upp