Beachmode

Haha min pose just nu: ena armen vikt och huvudet neråt. Nåja.
 
Hejsan! Har solen nått er? Idag har jag legat på stranden och inte sett ett enda moln på himlen! Och igår hade vi världens bästa dag på stan, köpte en hel del grejer haha. Bland annat: ett fucking gummiband! Nu jäklar ska ni få se på pull ups! Så därav min brist på uppdatering, tänkte skriva en snabbis igår men då kom maten in och jag var för hungrig, haha. Men jag ska visa er några bilder från dagen:
 
Började dagen med bananpannkakor, toppade med rawchoklad, mullbär, valnötter, linfrön... Så gott! Måste göra det igen imorgon bitti tror jag. 
 
Sedan packade vi våra grejer, och la oss på "stranden". Älven har inte sjunkit så det var cirka tio meters strand vi fick nöja oss med. Men det var helt okej! Drack kaffe, en celsius och läste några tidningar. Smörjde in mig med solskydd såklart, får hoppas jag inte bränt mig ändå. 
 
Sedan blev det en powerwalk! Första gången i shorts och linne, SATAN så bra det kändes! Haha ursäkta språket, men varje gång jag gått den här slingan i snöstorm, i skyfall, i blåst, genom knort. Och tänkt mig till dagen då jag skulle få gå här i kortkort. 
 
Sedan har vi lagat en enkel middag, jag åt kalkon med sötpotatis, melon, jordgubbar och rikakor. Väldigt mixat alltså. Har inte tränat på hela helgen, utan bara njutit. Och nu ska jag fortsätta med det! Hoppas eran söndag var lika ångestfri som min :-)
 
Bilder, Vardag | |
Upp