Banana breakie

Bananpannkakor toppade med valnötter, krossade linfrön och chockladröra. Så gott!
 

Goddag på er! 
Har sovit av och till inatt känns det som, vandrat från dröm till mardröm till vaket tillstånd till jag vet inte var. Vaknade i alla fall klockan åtta (ordentligt) och fixade i ordning tvätten. Ville först skippa yogan men bestämde att det var bra för mig istället och satte på youtubevideon och följde helt enkelt efter. Jag filmade spektaklet och lade upp på instagram (@pretty.strong) så gå in och kika vettja! Synd att bloggen inte kan lägga upp rörlig bild utan att det ska behöva bli krångligt med youtube och så vidare...
 Är så jäkla stressad nu, men det känns som att jag jämnt är uppe i varv och aldrig vet vart jag ska ta vägen riktigt. Hade egentligen tänkt klämma in ett rygg och axelpass nu innan lunch, men jag känner att sömnbrist inte kommer bidra till bra flow och det känns mer som ett till stressmoment. Däremot! Har planerat att träna lite tabata när vi kommer fram till stugan, kommer nog känna mig trött och en aning rastlös efter flera timmar i bilen. Jag hoppas ni får en fin midsommar, bloggen kommer inte stå helt tom i helgen utan några uppdateringar kommer. Inget wifi däruppe tack och lov. Det behövs verkligen när man hela tiden är uppkopplad. 
 
Vardag | |
#1 - - ISA:

men fy tusan vad gott det där såg ut då! :D

Svar: Det vare kan jag lova! :D
Tula Hansson

#2 - - Elin Gåhlin:

Åh vad gott! Recept?:)

Svar: Bananpannkakorna: 2 ägg och en banan, fast det visste du säkert :) chockladkrämen: en banan, en halv avokado, två matskedar kakao, en matsked acai plus eventuell sötninng. Mixa och ställ in i kylen en stund! Super gott! :):)
Tula Hansson

Upp