Bokat och klart

Två dåliga bilder från våran senaste hotellvistelse på Knaust i Sundsvall. Om några veckor är det dags igen! Denna gång spenderas natten på Scandic i Luleå. Valde hotellet för att dom har en liten pool! Tänk att ta ett morgonsim innan en makalös hotellfrukost! 
!!!!!
Jag jag är väldigt taggad. Jag vet inte än vad vi ska hitta på under dagen, men det vore jätteroligt om man skulle hitta ett gym där dom har ett boxfys pass och därefter äta en god middag. Är i alla fall sugen på något väldigt fysiskt ansträngande, och nej tolka inte det snuskigt taaaack. Ni förstår min mening. Tänk att vi varit tillsammans i två år snart? Känns lite, men ändå lagom. Får jobba på ett vackert hyllningsinlägg till honom. Nu ska jag kanske äta lite chokladbollar framför Morden i Midsommer. Godnattis!
 
Vardag | | Kommentera

Recipe; Healthy rawchocolate candy

Förra veckan testade jag att göra något, som jag inte riktigt vetat hur jag ska göra. Egen choklad minsann!  Enkelt, gott, rätt så snabbt och utan socker/gluten/mjölk! Jag kör alltid på känsla när jag rör ihop recept, men hittade ett grundrecept som ni kan följa om ni så önskar. Det blir helt magiskt gott och kommer garanterat göra om det. 
 
Du behöver 
1 dl Kakaosmör
1 dl kakao 
Kokosolja (om du vill)
Sötning efter smak. T.ex stevia, kokossocker, honung, agavesirap
Valfri topping, jag använde kakaonibs, mullbär och flingsalt. 
 
Gör i ordning ett vattenbad, riv kakaosmöret ner i en skål (det smälter mycker fortare än om du lägger ner klumparna direkt) och smält tillsammans med kokosoljan. OBS var försiktig när du sedan tar upp skålen, det blir riktigt varmt. 
 
 Rör sedan ner kakao och vispa runt, tillsätt tillslut sötningen och smaka av tills du får sötman du önskar. Till sist häller du ner smeten i en form. Formens storlek spelar ingen roll, allt är beroende på hur tjock du vill ha chokladen. Tillsätt sist toppingen om du vill ha någon. Ställ sedan in i frysen i minst 60 minuter. 
 
Hacka upp chokladen och lägg upp på ett fat om du så önskar! Påminner väldigt mycket om Lindt choklad kan jag säga. Supergott till glass, en kopp kaffe, ovanpå pannkakor eller helt enkelt som dom är! 
 
 
Mat&Recept | | Kommentera

Reload

Mina matvanor blir allt jämt så konstiga när jag sover bort förmiddagen, måste verkligen ta mig i upp i tid imorgonbitti. Aldrig kul att vara hungrig när man ska gå och lägga sig! Detta fick bli mitt reload efter ett helt ok gympass, honungmelon, kaffe, chockladsmoothie och lite kalkon. Mumma! Jag tycker det är så tråkigt att det finns så få övningar för triceps. Dom flesta ser likadana ut men varierar bara med stång, hantel eller viktplatta. Tror däremot jag fick bättre kontakt idag, vilket känns väldigt skönt. Nu borde jag verkligen stöka till i lägenheten, det är lite kaos i varje rum och jag är så trött på det! Alltid något som måste fixas, så jag ska verkligen försöka få tummen ur.....
 
Vardag | | Kommentera
Upp