Sommar sommar sommar

 
Hur jag får sommarkänsla:
1. Får ett slag i ansiktet av lukter när jag kliver utanför dörren. Är allergisk mot någonting/allt som blommar ut under juli, och jag kan verkligen känna lukten av allergi på gång. Dessutom känner jag lite motstånd under mina pulshöjande pass. Så nu börjar jag varje dag med en allergitablett. 
2. Ljudet av gräsklippare samt lukten av nyklippt gräs. 
3. Gå igenom en VÄGG av knort under promenaderna. Det finns ett ställe som under 20 meter är omöjlig att hålla ögonen öppna under. Det smattrar över hela kroppen. 
4. Ljusa kvällar/nätter. Blir knappt mörkt här under sommaren, därför minns jag chocken när vi var nere på Öland och tältade och det var mörkt klockan nio. ??? 
5. En mygga i rummet när man ska sova. Finns det något mer irriterande? Är det en mygga nära, eller är det en bil långt bort? Vem vet försen du blir biten. 
6. Att man möter människor under promenaden. Det gör jag i och för sig under resten av året också, men inte lika många. 
7. Man längtar efter hösten. Otroligt nog?? Jag älskar att shoppa kläder till hösten, gå runt i stickade tröjor och varma färger. Men så funkar min hjärna, alltid en årstid framåt.
8. Högar av sand som på något vis följt med från stranden. Hur? ??? Har hittat två olika högar på bord/bänk med sand. Vad i
9. Tidningsrubriker. KOM I FORM PÅ 32 DAGAR. FÅ BEACH KROPPEN MED TVÅ ENKLA STEG. Åh härliga sommar! Vad vore den utan självhat? 
 
 
Vardag | |
Upp