Latest

Hej! Har bara kopplat bort det senaste dagarna, och hela förra veckan bestod av chips, pizza onyttigheter och under helgen lyfte jag inte ett finger! Så, är taggad på en vecka med regelbunden mat och träning! Men lite bilder har jag att visa upp, som jag hoppas vi alla njuter av.
 
På lördagen åt jag kvarg med müsli, nybakade scones och jordgubbar till frukost och middag! Det var helt magiskt. Ska prova äta kvarg/grekisk yoghurt lite oftare nu, (typ en gång i veckan) och se hur man mår av det. Har uteslutit mjölk under en tid nu och saknar verkligen kvarg. Hehe. 
Och detta åt jag imorse! Tillsammans med lite gröt och lite scones. Alltså. Glömmer hela tiden bort hur gott det är med honungmelon? Mums. 
 
Sedan blev det en promenad i solen! Så skönt att röra på sig igen och få lite solstrålar. Efteråt gjorde jag en tabataworkout och åt lite lunch. 
 
Våra nya tavlor har också kommit upp! Hittade dom på secondhand och älskar hur drömmiga dom är. Perfekt för sovrummet alltså. 
 
Tog lite selfies och hade många olika mönster på mig. Har hittat igen mina blommiga leggins, som har legat lääängst in i garderoben såklart. 
 
Sen har jag lagat en supergod räkgryta till middag, pussat ytterst lite på pojken som redan gått och lagt sig och tittat på tv. Snart ska jag ta ett äpple och en smoothie innan sängen kallar mitt namn. 
 
Bilder, Vardag | |
Upp