stretcha ut

Hej hörrni!
Jag får be om ursäkt för min tafatta uppdatering, men bloggar hellre när jag känner att det är kul än att jag måste... Ni fattar vad jag menar :-) Gjorde yoga/morgonstretch den här morgonen, och sen gjorde jag lite müsli! Verkligen super enkelt att göra själv, kan lägga ut mitt recept sedan om ni vill. 
 Igår tvättade jag hela guds långa dagen! Jisses, ändå har jag en tvättkorg kvar att bli av med. Men känns skönt att det är gjort, det mesta. Men såklart så glömde jag att tvätta den viktigaste: mina gymleggins. Dom som verkligen bhövde tvättas också. Fick med alla andra gymkläder men inte brallorna, haha så typiskt. Annars så ska jag fan ta en sväng till apoteket idag, ska köpa ricinolja och testa ha i håret. Håret ska visst tvärväxa med det? Plus att det inte verkar kosta något, passar mig rätt bra! Sen så borde jag diska innan jag far, min mamma fyller nämligen år idag! Woop woop. Och jag hade tänkt hinna på gymmet också... Vi får se hur mycket jag hinner helt enkelt ;-)
 
 
Vardag | | 2 kommentarer

Det blir lugnast så

Godmorgon ni!
Saknat mig? Jo det tror jag allt! Försov mig imorse, min tvättid började klockan tio och jag tänkte ha hunnit äta frukost innan det... Haha jovisst! :-) Har ätit frukosten nu och druckit för mycket kaffe, så ska gå och sortera tvätt och köra igång en jävel.
Och hjälp vad fint väder det är idag! Känner hur jag måste måste måste ut och få lite solsken... Börjar bli sugen på att åka skidor igen, däremot håller jag mig i barnbacken. Lugnast så ;-)
 
och såklart så kokade gröten över imorse... Gröt blir verkligen ett jäkla klister!
 
Vardag | | Kommentera

tatuera över ärr

Är så himla sugen på en tatuering på låret, sjukt snyggt med tatueringar! Har aldrig gjort det, och ju längre jag väntar desto mer blir jag osäker. För tänk om jag ångrar mig och måste leva med den för evigt? Vill därför vara hundra procent säker på hur jag vill ha det. Antingen så:
1. Har jag ett djur eller osammanhängande mönster på låret,
2. Använder båda benen som ett klotterplank och har alla möjliga tattueringar på benen. 
3. Gör en stor tattuering över hela benet. 
 
Och jag ångrar mig varje gång jag börjar tänka på det, haha! Är inne på att tatuera in mina katter med en spegelram runt båda. Förstår ni hur jag menar? Annars så tycker jag bläckfiskar är sjukt coola (och läskiga) och känns lite otippad att tatuera in :-) Sen så vill jag tatuera mig på underarmen också, antingen en text eller något snyggt mönster. När jag var 14 år så skar jag mig av någon anledning på handlederna. Var inte olycklig på den tiden vad jag kan minnas, utan mest för att det var "coolt". Som tur är, är det inte alls många ärr och bara på ena armen jag utfärdade ritualen. Men det känns så pinsamt varje gång jag ser att någon ser ärren, eftersom jag inte ens gjorde det av en anledning. Är däremot van vid dom nu, men har hellre en fin tattuering där än vita streck... 
 
Vardag | | Kommentera
Upp