Tre bra grejer hörrni!

På bild nummer ett ser ni hur jag sett ut de senaste dagarna, pigment primer, målade ögonbryn och sportbh. Orkar verkligen inte lägga tid på ansiktet när jag ska jobba
 
Har melodifestival-mys i soffan just nu! Musiken är väl inte alltid att hurra över, men lagom underhållande och det känns skönt att vara sådär töntigt svensk ibland ;-) Är ni nyfikna på mina tandpetare-snacks? Kommer upp ett inlägg imorgon om vad det är och hur man gör, så sjukt goda och bra med protein så håll utkik! Har jobbat de senaste dagarna och inte ens orkat mig till gymmet och därav lite frånvaro på bloggen. Men nu fann jag lugnet och kände för att kika in här. Några goda nyheter har jag i alla fall att dela med mig av! 
 
1. Fick mens idag! Den har varit sen som fan och jag hann ju tro att jag väntade barn eller någonting! Min mens är väldigt punktlig, men jag tror det kan ha varit stress som spelat in och mens är tecken nummer ett på att kroppen/huvudet funkar som det ska!
2. Fick mitt (första någontisin) lönebesked! Och det blev mer än vad jag trodde, däremot lägger jag undan pengarna. 
3. Var på gymmet idag, och krigade verkligen igenom passet då jag fick extrem huvudvärk. Kortade ner passet lite grann, men kändes skönt att gå hem igen. 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, jag vet att det är sent men kaffe är min tyngsta last som sagt ;-) Ha en fin kväll hörre ni ni!
Vardag | | Kommentera

Inskolning, babbel om hopprep och en klassisk gröttallrik

Hej lovers. Har nyss fått i mig lunchen i form av en gröttallrik. Har varit på inskolning sen klockan sju imorse, och fick ett sms när jag kom hem då dom undrade om jag vill jobba från ett till fyra. Jag kände: nja. Haha! Lite lat får man vara ;-) 
 
Provade på lite hopprepsintervaller igår som uppvärmning; FYFAAAN vad jobbigt! Var mest jobbigt när man stannade och insåg hur mycket man flåsade... Och jag är så sjukt ovan att hoppa hopprep, flängde runt med högerbenet som en stucken kyckling och inte förrän på slutet såg jag mer normal ut. Och ack vilket pris jag fick betala för den svettsensationen! Min högra vad är stelare än min pojkväns lår tillsammans (känns det som) och fyfan va ont det gör att stretcha! Var lite dum och skippade att stretcha igår, men nu har man lärt sig det också ;-) Och jag är överlycklig över att ha funnit en så jobbig övning, älskar när det tar emot! Avrundar detta blogginlägg här och nu då jag inte orkar hämta datorladdaren. Ska smälta ner gröten innan jag ger mig ut på en promenad. Hörs!
Vardag | | En kommentar

När livet kommer emellan

Hej vänner på internet! Satt med ett blogginlägg imorse och försökte vekligen få ihop det. Men hade en sak liggandes över min bröstkorg (ångestrelaterat) och var tvungen att ta tag i det istället. Resultatet? Ingen ångest här inte! Dumt att gå runt att ha ångest eller vara orolig över någonting man inte ens vet är sant. Eller hur? Nåja, jag tog bara bilder med kameran imorse och nu när jag kom hem från gymmet. Så en liten uppdatering av min dag:
Hade slut på havremjölk och blev "så illa tvungen" att göra bananpannkakor till frukost ;-)
 
Smoothie in the makin! Här med broccoli, jorgubbar, banan och en skvätt vatten. Och lite honung såklart!
 
Och slutligen: vad jag gör just nu. Med en kopp te, smoothie,  lite snus och en tidning mår jag bra :-)
 

Annars? Vad har jag gjort idag?!?!? En pw, hälsat på min syster, åt rester till middag och hade ett killerpass på gymmet! Kör på statiska pull ups tills jag köpt (eller funnit ett på gatan) ett gummiband som kan hjälpa mig på traven :-) Imorgon är det inskolning på ett nytt jobb, upp tidigt som fa-an så ska snart lägga mig. P.S Jag fick ett mejl förra veckan från en redaktör på Vecko Revyn och jag fick äran att bli månadens läsarbrev! Kändes så surrealistiskt att se sitt eget namn och text i tidningen. 
Vardag | | En kommentar
Upp