En skara bilder till er

Wow. Jag måste verkligen rensa min dator på bilder, IGEN. Haha. Ok, inte riktigt rensa, men skuffa över allt på ett USB och kunna titta tillbaka en annan dag. Men främst vill jag rensa mobilen. Har blivit så bloggskadad och tar fjorton bilder på en enda grej, så jag har många att välja bland efteråt. Men det är väl bra antar jag. Så här får ni en salig blandning av bilder från nu och lite då. Mest bilder på mig, men det gillas väl. 
 
Bilder | | Kommentera

Vad som gör mig lycklig just nu

Hurr durr, var så obehagligt kallt i min skinnjacka klockan halv sju på morgonen. Det som däremot var positivt är att jag nu kan gena genom en skogsväg till jobb nummer två på torsdagar. I frikkin love. Var på en skogspromenad i förrgår och jag kunde inte sluta le! Har saknat skogsturer med bra musik i öronen och lite mjälltugg. Sol i ögonen och forsen som far. I mitt huvud låter det så skönt att jogga/springa rundan istället, men så blir jag påmind om mina betongvader och avstår. En power walk är riktigt givande, funkar enormt bra att gå en kortis i solen så känner man peppen igen! Vi gör en snabbis om saker som gör mig lycklig just nu:
 
1. Ska packa strax och sen far vi till världens bästa Muskus.
2. Ska in till Luleå en sväng och äta världens godaste sallad, kolla efter böcker och strosa runt i affärer. 
3. Jag bakade raw food snacks igår som jag ska ta med i bilen.
4. Jag hittade en "Life" butik i vindeln, inte jättestort utbud, men hittade så mycket roliga/goda livsmedel. Att shoppa lite nötter och frön är väldigt givande för mig. 
5. Har motherfucking helg nu! 
 
Jag är helt såld på att låta dom små sakerna göra mig lycklig i livet, det ger så mycket. Har förresten förberett några inlägg för helgen till er, bland annat en övning jag gillar att köra för ryggen! Känns skönt att vara nykter inför valborg, söp som en galning för två år sedan och spydde blod två på natten. Never again säger jag bara, haha. 
Vardag | | Kommentera

Gymfri helg

 Jag försov mig, igen! Inte hela världen, men ändå. 
Så godmorgon från frukostbordet, har bara två städjobb idag (bara och bara) innan vi åker upp till stugan. Eventuellt gym innan vi far, eftersom det blir en gymfri helt för en gångs skull! Fick till ett riktigt bra gympass igår med superset. Däremot blev klockan så himla mycket och var tvungen att skippa vissa övningar, men så kul att tiden bara springer iväg. :-) 
 
Vardag | | Kommentera
Upp